PADI Divemaster

Een groep begeleiden, is dat iets voor jou? Wil je de eerste stappen zetten in de professionele duikwereld? Wil je cursisten mee begeleiden of een instructeur assisteren bij opleidingen?

Of wil je je duikkennis vergroten?

 Dan is de divemaster cursus iets voor jou.

 Je zal in een aantal stages doorlopen, assisteren bij cursussen, je duikvaardigheden vergroten, groepen leren begeleiden en je het niveau van je skills op professioneel niveau brengen.

 Deze cursus bestaat uit een aantal zwembad sessies waar je skills worden aangescherpt, en een aantal buitenduiken waar je rescue skills worden verbeterd, je een groep moet begeleiden, je verbetert je duikplanning, …

 

Praktische informatie

 Om aan de divemaster cursus te beginnen moet je minstens 18 jaar zijn. Alle trainingssessies worden in samenspraak met de instructeurs georganiseerd, en met zoveel buitenwater duiken als nodig. De theorie studeer je thuis en legt nadien het examen af.

 

De prijs van de cursus is 550 Euro, en dit is inclusief je boeken, lessen, gebruik van het zwembad en brevet. Je inschrijving is definitief na betaling van het cursusgeld.

 Je moet in bezit zijn van een geldig Rescue duiker brevet, en een geldig EFR brevet.

Back to menu SPORT-Diving